• 2015

  • 2015

  • 2015


Packaging Innovations 2015 Mechelen

Packaging Innovations 2015 Mechelen

December 2015
Bedankt dat u zo talrijk aanwezig was op onze stand tijdens de Packaging Innovations beurs te Mechelen


Klantentevredenheidsonderzoek

Klantentevredenheidsonderzoek

Augustus 2015

Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening. Om in kaart te kunnen brengen wat belangrijk is voor onze klanten en partners, hielden wij in februari ons klantentevredenheidsonderzoek.

Uit dit onderzoek kan worden geconcludeerd dat Du Caju Printing voornamelijk wordt geassocieerd met de eigenschap "Kwaliteit", die als groot pluspunt wordt ervaren door onze klanten.

Dit is een bevestiging van de persoonlijke benadering waar Du Caju Printing voor staat. Ook de betrokkenheid, flexibiliteit, voedselveiligheid, professionele houding en manier van communiceren van en door onze collega's, zijn als positieve eigenschappen erkend door onze klanten.

Er zijn enkele verbeterpunten opgemerkt, waarvoor er acties ondernomen worden. Graag willen we alle klanten die hebben deelgenomen aan het onderzoek nogmaals hartelijk bedanken.


Trends Grafische Gazellen

Trends Grafische Gazellen

September 2015

Roularta Media Group en Grafisch Nieuws nomineerden Du Caju Printing voor de Trends Grafische Gazellen 2015. De Trends Grafische Gazellen worden uitgereikt aan sterke en competitieve bedrijven in hun domein en per provincie. Uit de analyse blijkt dat ons bedrijf tot de top 3 van best presterende grafische bedrijven hoort! Wij wensen ons volledig team te bedanken voor hun dagelijkse inzet. De winnaar van deze award werd Verstraete in mould labels uit Maldegem. Proficiat aan de winnaar!