• 2016

  • 2016

  • 2016

Trends Gazellen

Trends Gazellen

Maart 2016

Du Caju Printing is fier zich voor de tweede keer een Trends Gazelle 2016 te mogen noemen bij de middelgrote ondernemingen in de provincie Oost-Vlaanderen.

Het is een mooie erkenning dat we die kwaliteiten continu in huis hebben en een betrouwbare lange termijn partner zijn voor onze klanten en leveranciers.

De Trends Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzetten en het ondernemersklimaat in positieve zin beïnvloeden. De Trends-redactie onderzoekt ieder jaar welke bedrijven per provincie het snelst gegroeid zijn qua omzet, personeel en cashflow, dit over een periode van 5 jaar.

Bedankt aan al onze klanten voor het vertrouwen en aan al onze medewerkers voor hun dagelijkse inzet en gedrevenheid

We feliciteren ook graag onze klanten met hun plaats in de lijst! 

 


Vlajo Ondernemers voor de klas

Vlajo Ondernemers voor de klas

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Januari 2016

Ons bedrijf neemt deel aan 'Vlajo Ondernemers voor de Klas', het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo),  in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen, JCI Vlaanderen en Partena.

Tijdens een interactieve sessie zal Tom Du Caju in een 5-tal scholen vertellen over zijn ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Du Caju Printing een warm hart toedraagt.

We wensen Tom Du Caju alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be