• 2017

  • 2017

  • 2017

Facebook

Facebook

Onze Facebook pagina is online!

Bezoek onze Du Caju Printing Facebook pagina en volg ons! We houden u er graag op de hoogte van nieuwigheden, projecten, vacatures, investeringen,...

Bezoek ons

Vouwkarton

Vouwkarton

Vouwkarton is een natuurlijk product

Maart 2017

Uw verpakkingsmateriaal wordt bij ons met de grootste zorg geproduceerd. Wij garanderen dan ook een perfecte verwerkbaarheid. Aangezien karton natuurlijke vezels bevat, is dit heel gevoelig aan de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. Na een periode van 6 maand kan de verwerkbaarheid verminderen. In het bijzonder de rillijnen keren terug naar hun oorspronkelijke toestand.
M.a.w. na 6 maand is een goede verwerkbaarheid zeer waarschijnlijk, doch niet langer gegarandeerd.
Wij raden u aan om met deze factor rekening te houden wanneer u de bestelhoeveelheid of de gewenste stockageperiode bepaalt.
Onze commerciële medewerkers helpen u graag met meer info:
tel. +32 53 82 50 10 of sales@ducaju.be.Snijplotter

Snijplotter

Nieuwe snijplotter is in gebruik

Februari 2017

In februari hebben wij onze nieuwe snijplotter succesvol in gebruik genomen. Met deze investering is de capaciteit in onze CAD-CAM afdeling vergroot, de flexibiliteit toegenomen en de kwaliteit verbeterd. Kortom klaar voor de toekomst!

Lees meer

Vlajo

Vlajo

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Januari 2017

Ook dit jaar neemt ons bedrijf terug deel aan 'Vlajo Ondernemers voor de Klas', het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen.


Tijdens een interactieve sessie zal Tom Du Caju in 4 verschillende scholen vertellen over zijn ervaringen in ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en jongeren kunnen zich zo een accuraat beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.


Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat DU CAJU PRINTING een warm hart toedraagt.Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be