• Creatieve verpakkingsoplossingen

    Het verwerken van vouwkarton tot vouwdozen, wikkels en displays is onze specialiteit.Contacteer ons

  • Voedselveilige verpakkingsoplossingen

    Voedselveiligheid is één van onze belangrijkste troevenBel onze VVV-lijn

  • Alles is mooier in een doos

    Ontwerp, prepress, press, afwerking... Du Caju Printing denkt met u meeContacteer ons

Malafide mail

Malafide mail

Verspreiding malafide email Du Caju Printing
We onderzoeken de verspreiding van een malafide email verzonden vanuit een emailaccount van ons bedrijf. De betreffende accounts nele@ducaju.be en invoice@ducaju.be van de getroffen persoon zijn tijdelijk onbeschikbaar gemaakt gedurende het interne onderzoek. De gelekte data beperkt zich tot het officeaccount van één persoon. Hieronder vallen onder andere de gegevens van contactpersonen (emailadres, bedrijfsnaam, contactnaam,...) en de verzonden en ontvangen emails.
De malafide mails verzonden vanuit dit account bevatten een valse factuur. De pdf in de bijlage vermeldt dat er een factuur gedeeld is via Sharepoint met een link om deze te openen. Deze link brengt de gebruiker naar een valse login pagina waarin het paswoord van de emailaccount gevraagd wordt. Deze pagina is geen eigendom van Du Caju Printing en is een poging van de malafide persoon om extra wachtwoorden te verkrijgen.

Naar aanleiding van GDPR zal de diefstal gemeld worden aan de desbetreffende autoriteiten binnen de 72 uur.

Wat te doen als u bent getroffen?
Als u een gelijkaardige email gekregen hebt na 13 december 2018, raden wij u aan deze onmiddellijk permanent te verwijderen van uw systeem. Indien u deze mail geopend heeft en denkt dat u slachtoffer bent geworden van deze malafide praktijk neemt u best zo snel mogelijk contact op met uw interne dienst IT zodat zij de nodige stappen kunnen ondernemen.

Wij begrijpen dat dit incident tot bezorgdheid zal leiden. Alvast onze oprechte excuses voor dit ongemak.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op met onze IT afdeling: it@ducaju.be


PCD 2019 Paris

PCD 2019 Paris

30 - 31/01/2019
Paris, Porte de Versailles
Paris, France

Registreer je hier

Klant centraal

Samen met u zoekt Du Caju Printing naar de meest efficiënte en mooiste vorm van verpakking in vouwkarton. Doorheen het hele productieproces staat u steeds centraal: van ontwerp, prepress, druk tot afwerking en levering.

Du Caju Printing produceert voor zowel de food als de non-food sector en bewerkt zowel de klassieke kartonsoorten als de diepvriesbestendige, vetwerende, ovengeschikte en met folie gelaagde kwaliteiten.

Voedselveiligheid

Du Caju Printing is gespecialiseerd in het produceren van voedselveilige verpakkingen in vouwkarton. Meer nog, Du Caju Printing heeft een speciale voedselveilige verpakkingslijn geopend waar u terecht kan met al uw vragen rond dit thema.