• Luipaard

  • Luipaard

  • Luipaard

Het luipaard

Het luipaard

Du Caju Printing kiest een luipaard als symbool voor haar onderneming en als herkenningspunt in haar communicatie.
Dit prachtige dier staat symbool voor Schoonheid, Souplesse, Snelheid en Sterkte. Deze kenmerken vindt u ook terug in onze dagelijkse dienstverlening.

Schoonheid:

Door middel van een verzorgde verpakking willen wij uw producten in de kijker zetten. Onze eigen CAD-afdeling ontwerpt voor u de meest efficiënte en mooiste vorm. Daaraan koppelen wij het effect van ons ultrafijn Hi-Screen raster dat uw beelden fijn en waarheidsgetrouw drukt, zelfs 20 % fijner dan onze collega's. Hierdoor springt uw product bij de consument in het oog en onderscheidt u zich van alle anderen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat elke consument beïnvloed wordt door de verpakking.


Souplesse:

Of dit nu in de vorm van communicatie, advies, begeleiding of administratie is, wij proberen steeds aan uw wensen te voldoen. Vandaag verwachten uw klanten, meer dan vroeger, een soepele houding. Wij zijn ons daarvan bewust en hebben de filosofie om u hierin een maximale ondersteuning te geven. Door onze kleine en vlakke structuur kunnen wij onze planning aanpassen indien nodig. Flexibiliteit is dan ook één van onze grote troeven.
 

Snelheid:

U hebt snel een prijs en model nodig om uw klant te overtuigen van uw prachtig product? Uw klant wil binnen de kortst mogelijke termijn aangeleverd worden? Onze structuur en organisatie laten ons toe hierop in te spelen. Snelheid, zonder in te boeten aan service en kwaliteit, daar staat Du Caju Printing garant voor.

Sterkte:

Door een doorgedreven automatisering van onze productieprocessen en administratie, investeren wij in de toekomst. Dit maakt ons sterk en stelt ons in staat de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden opdat u als eerste over de eindmeet kan komen bij uw klanten. Daar worden wij samen beter van.

Deze dienstverlening komt tot stand dankzij alle medewerkers van Du Caju Printing die steeds hun beste beentje voorzetten. U bent belangrijk en daarom willen wij steeds het beste van onszelf geven!

 

Terug