• DUCAJU MONDMASKERS

    Veilig en comfortabel

DUCAJU MAAKT COMFORTMASKERS

Verpakkings- en kartonspecialist DUCAJU, met vestigingen in Meulebeke, Wielsbeke en Erpe-Mere, blijft in coronatijden niet bij de pakken zitten. Vanaf de maand mei starten we met de verdeling van hoogwaardige mondmaskers voor algemeen gebruik.

Veilig en comfortabel ademhalen

Comfortmaskers bieden een uitstekende bescherming met het oog op een optimaal draagcomfort en een lage ademweerstand. Ze zijn ontwikkeld om de overdracht van bacteriën en virussen uit de luchtwegen van persoon tot persoon tot een minimum te beperken.

  • Neus-en mondafscherming
  • Eénmalig gebruik
  • Lage ademweerstand
  • Niet steriel/ geen medisch gebruik
  • Optimaal draagcomfort
  • Filtercapaciteit BFE min.95%
  • Afmeting: 175 mm x 95 mm

 

Wat zijn comfortmaskers?

Comfortmaskers zijn hoogwaardige mondmaskers voor algemeen gebruik.
Controleer voor aanschaf steeds de BFE (Bacterial Filtration Efficiency).

Dit is een algemeen aanvaarde maatstaf voor de filtercapaciteit van mondmaskers.
Comfortmaskers hebben een BFE van minimum 95%. Chirurgische mondmaskers hebben een BFE van minstens 98%.

Waarom zijn comfortmaskers zo interessant?

Comfortmaskers bieden een hoge beschermingsgraad in publieke ruimtes. Ze zijn uitstekend geschikt voor dagdagelijks allround gebruik en koppelen comfort - de naam zegt het - aan die hoge beschermingsgraad.

Bovendien worden ze gemaakt van alternatieve grondstoffen, zodat de meest hoogwaardige materialen (die momenteel over de hele wereld zeer schaars zijn) voorbehouden blijven voor de chirurgische mondmaskers.

Op die manier geniet de medische wereld - terecht - van een hogere beschermingsgraad, zonder dat in het openbaar leven sprake is van ‘minderwaardige' producten.

Bieden comfortmaskers een betere bescherming dan stoffen maskers?

Absoluut! ‘Stof' is letterlijk en figuurlijk een zeer rekbaar begrip. Er bestaan uiteraard veel varianten, maar algemeen wordt aangenomen dat stoffen maskers een vrij zwakke bescherming bieden. Studies wijzen uit dat ze een BFE hebben van 30% - 40%.

Daar stellen de comfortmaskers minstens een BFE van 95% tegenover en spreken we bij chirurgische mondmaskers van minstens 98%.

Bovendien zijn het single use maskers, waardoor de kans op herbesmetting veel kleiner is. Daarnaast is de bescherming niet afhankelijk van de discipline van wie het gebruikt. Herbruikbare maskers moet je immers zeer regelmatig steriliseren. Met comfortmaskers heb je dit ongemak niet. Ideaal dus voor bedrijven en organisaties die zeker willen zijn van een hoogwaardige bescherming voor hun werknemers.

Bestel hier uw comfortmaskers

Minimum bestelhoeveelheid: 2.000 mondmaskers.
Verpakt per dozen van 50 ex.
Gratis verzending naar 1 adres binnen België

 

 

 Vanaf 2.000 ex.

 

Vanaf 20.000 ex.

 

Vanaf 100.000 ex.

 

Prijs per stuk

 

0,65

 


€ 0,55


€ 0,50

 

Prijs per doos (50 ex.)€32,50


€32,50


€32,50

Betrouwbare kwaliteit, een hoge beschermingsgraad en comfortabel om te dragen

Contacteer ons