• Afwerking

Stansen

Stansen

Na het drukken wordt het vouwkarton gestanst. Vouwlijnen worden gevormd. Reliëf of braille kunnen uw product een extra dimensie geven.Meer flexibiliteit danzij een 2de nieuwe stansmachine

We werken al sinds 2015 met een performante stansmachine ‘Bobst Visioncut'. Door de positieve ervaring met deze machine, hebben we eind 2016 besloten om een tweede te plaatsen. Deze werd tijdens de zomer geleverd en is ondertussen volledig operationeel.

Enkele voordelen van onze stansmachines:

  • Mogelijkheid om op het beeld in plaats van op de rand van het karton te positioneren. Zo past de uitkapping gegarandeerd perfect op het beeld.
  • Mogelijkheid om posities los te maken met als voordeel:
    een fijne en correcte afwerking, perfect geteld op een vooraf ingesteld aantal, geen contaminatie van manuele handeling.
  • De machine is uitgerust met Food Grade Smeermiddelen. Deze voedselveilige smeermiddelen en vetten voldoen aan alle eisen en normen binnen de voedingssector.
  • Tempereerinrichting. Hierbij wordt de temperatuur in de machine constant gehouden, zo blijft de kwaliteit permanent behouden.

 


Vouwen en lijmen

Vouwen en lijmen

De lijmmachines vouwen en lijmen het karton tot een afgewerkt product. Het lijmdetectiesysteem garandeert een goede belijming. Du Caju Printing vouwt en verlijmt uw meest ingewikkelde dozen.

Wenst u een venster in uw verpakking?