• Prepress

Uitstanstekening

Uitstanstekening

Na goedkeuring van ons model, bezorgen wij u de technische tekening digitaal. Hierop kan u zelf uw lay-out foutloos positioneren.

Wij bezorgen u kleurechte proeven via een HP-designjetprinter, gecalibreerd volgens de kleurreproductienorm ISO 12647. Op die manier kan u op voorhand het eindresultaat beoordelen en eventueel bijsturen.

4000 dpi: uniek in onze sector

4000 dpi: uniek in onze sector

Het begrip kwaliteit is voor Du Caju Printing niet zomaar een woord. Het is een echte prioriteit waardoor wij u verpakkingen kunnen leveren die voldoen aan de hoogste wettelijke eisen.

Ons Hi Screen Raster is één van de kwaliteitsnormeringen die aantonen dat onze onderneming de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteert. Du Caju Printing beschikt als enige in onze sector over een belichtingseenheid die de drukplaten belicht aan 4000 dpi. Het effect van het ultra fijne HI-screen raster op uw beelden is een uitgesproken uitstraling die mooier, warmer, fijner en dus veel aantrekkelijker is. Hierdoor springt uw product in het oog van de consument en onderscheidt u zich opvallend van alle anderen.