• Press

Nieuwe 6-kleurendrukpers

Nieuwe 6-kleurendrukpers

Een Heidelberg XL-pers was voor ons bedrijf de beste keuze. De basis van deze performante drukpers van het formaat 1060 mm bij 750 mm werd rijkelijk aangevuld met alle interessante opties:

Voordelen

- hoge productiesnelheid zonder onderbreking tot 18.000 vellen/uur
- korte insteltijden met een lage waste aan inloopvellen
- constante kleurkwaliteit door het Inline Prinect Inpress Controle systeem.

Volledig computergestuurd

Terwijl in de inleg van de pers de palletten karton staan aan te schuiven op een automatische rollenbaan, gebeurt de palletwissel volledig computergestuurd zonder menselijke tussenkomst of productiestop. Ook bij de uitleg waar de gedrukte vellen op pallet worden gestapeld, gebeurt de palletwissel volledig automatisch.

Warmterecuperatie

Kracht en snelheid zijn energie, en energie geeft warmte. De restwarmte van de compressoren wordt gerecupereerd en gebruikt om de gebouwen waar de afwerking en de logistiek gehuisvest zijn op te warmen. Goed voor het milieu dus! Stabiliteit en snelheid leiden tot nog beter gegarandeerde kwaliteit.

Geacclimatiseerde ruimte

Geacclimatiseerde ruimte

Deze garandeert een optimale doorstroom van de grondstoffen tot een kwalitatief hoogstaand product, wat ten goede komt bij de verwerking ervan. 

Constante kwaliteit

Constante kwaliteit

Een inline kleurencontrolesysteem stuurt de kleinste kleurafwijking onmiddellijk bij. Du Caju Printing garandeert op die manier een constante kleur-en drukkwaliteit.